Carne de porc cu ananas

de mamaieelena in Porc, 17 Iun 2011 | 5255 vizualizari

 

Vrand sa-mi mai amintesc un pic de China am decis sa pregatesc carnea cu ceva fruct si asa am pregatit ceea ce urmeaza sa va descriu:

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr.carne de porc dar nu grasa
  • 2 fire de praz -partea alba
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 rondele de ananas din compot
  • sucul de la compot 100 ml
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • mirodenii chinezesti(amestec)
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ananas:

Se pregateste carnea mai intai: curatata, spalata, tamponata cu hartie prosop si taiata cuburi de dimensiunea unei nuci normale. Dupa aceea curatam si ceapa si prazul si le taiem rondele.

Uleiul il punem in wok apoi adaugam carnea pe care o amestecam tot timpul pana se prajeste pe toate partile. Punem si prazul cu ceapa lasandu-le pana se vor inmuia bine. Intr-o tigaie de teflon punem rondelele scurse de zeama si ele la randul lor se vor tampona cu hartie si apoi puse in tigaie sa se rumeneasca usor. In wok punem si sucul de ananas dar si ananasul.

Intr-un castronel dizolvam amidonul cu putina apa in care mai punem si mirodeniile si sosul de soia, apoi adaugam acestea in wok peste carne se mai da un clocot si este gata.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mena29 1

17.06.2011, 20:33

interesanta combinatie

Cris2711 1

18.06.2011, 19:22

buna

jolygina 1

18.07.2011, 07:15

foarte interesant

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc chinezească cu piure la bain-marie