Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 29 Mar 2016 | 4596 vizualizari

 

Bun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 200 g carne afumata de porc
  • 50g ulei
  • 2 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 100 ml bulion
  • 3 foi dafin
  • cimbru
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata si se spala.

Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.

Cealalta jumatate se marunteste in robot.

Carnea se taie cuburi potrivite.

Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l uleiul si carnea si se presara sare.

Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.

Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.

Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.

Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.

Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.

Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate presara la final cu patrunjel verde sau marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

31.03.2016, 21:52

Ce de legume la carnita asta . Nu am preparat niciodata cuprea multi morcovi , telina , pastarnac . trebuie sa incerc

diaconta 1

31.03.2016, 22:10

Si mie-mi place carnea cu multe legume

MotanLaOale 1

31.03.2016, 22:24

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot