Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba

de BuburuzaBubu in Porc, 1 Iun 2012 | 5225 vizualizari

 

Azi va invit la o excursie culinara in Cuba!!!Este Delicioasa Reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne de porc
  • 70 gr ceapa(eu am folosit ceapa rosie)
  • 2 catei de usturoi,tocati
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 ml vin rosu sec
  • 160 ml apa
  • 115 ml suc de ananas
  • 25 gr zahar brun
  • 120 gr papaya
  • 2 ardei rosii copti
  • 4-5 linguri ulei
  • sare,piper
  • piper cayenne(se pune cat va place voua de picant)
  • un varf lingurita de oregano uscat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba:

Taiem carne in cuburi de cca 4cm,se condimenteza cu sare si piper.

Intr-o cratita punem uleiul la incins si prajim carnea la foc mare cca 4-5 min,adaugam ceapa tocata si usturoiul continuam sa prajim 2 min,adaugam zaharul si caramelizam.Turnam vinul si lasam sa fiarba pana se evapora.Adaugam sucul de ananas si apa,condimentam cu sare,oregano si piper plus piper cayenne. Miscoram focul la mic si lasam  sa fiarba acoperit cca 30-40 min.

Curatam papaya de seminte si coaja dupa care o taiem cuburi.Ardeiul se curata de coaja si il taiem tot cuburi mai mari. Dupa ce au trecut 30 de min adaugam papaya si ardeii,se mai lasa la fiert inca 3 min.

Se serveste cu granitura de orez peste care am presarat patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu papaya- Reteta Cuba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

01.06.2012, 23:01

like,like

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:22

buna

monik80 1

21.03.2015, 06:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftii)