Carne de porc cu varza murata

de cristeena20 in Porc, 15 Ian 2016 | 3695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 3 linguri untura de porc
  • 1 ceapa mica
  • Pentru marinata: sare, piper, usturoi pisat, pasta de ardei paprika, boia dulce, chilli picant, 200 ml vin alb, cimbru verde proaspat
  • 250 g varza acra taiata marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu varza murata:

- Carnea se taie cubulete si se tempereaza cu sare, piper negru macinat, dafin, boia de ardei, pasta de ardei paprika,unsturoi, chilli picant, cimbru verde praspat si se toarna vin alb.Lasam la marinat cateva ore. 

- Intr-o tigaie punem untura la incins si adaugam carnea scursa din marinata si lasma sa se prajeasca cuburile de carne pana devin rumena, la foc mediu.

Punem ceapa tocata marunt si apoi dupa vreo 5 minute  aduagam  marinata in care a stat carnea si lasam sa se inabuse inca 4 minute sub capac. Adaugam varza maruntita acra (care in prealabil a fost spalata de s-3 ori cu apa rece, sa nu fie prea sarata).

Amestecam bine si lasma sa se prajeasca si ea, acoperind cu capac. Amestecam din cand in cand. Temperam daca mai e nevoie si adaugam inca untura. Cand s-a inmuiat varza si carnea e gatita, stingem. Servim cu mamaliguta sau cu paine de casa. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dantes 1

17.01.2016, 11:07

Buna!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:11

Gustoasa!

anca_rm 1

18.01.2016, 14:12

o mancare perfecta pentru zilele de iarna , si ce bine miroase in bucatarie cand o prepari..miami

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc