Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Atat de delicioasa combinatia de suc de rosii cu smantana ...
Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime .
Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la iute si prajim carnea pe toate partile .
Presaram condimentele,sare si piper dupa gust si adaugam putina apa cat sa acopere carnea . Dam focul la mic , acoperim cu un capac si lasam carnea sa se fragezeasca. Daca este necesar, pe parcurs adaugam apa.
Carnea este gata cand furculita intra usor in aceasta .
Cand toata apa s-a evaporat, dam focul la potrivit si adaugam sucul de rosii amestecand cu o spatula de lemn . Lasam sa fiarba pentru 5-10 minute .
Inchidem focul,adaugam smantana si amestecam bine toate ingredientele. Gustam sa vedem de mai trebuie sare .
Servim fierbinte presarand marar uscat .
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult