Carne de porc in sos de rosii cu smantana

de Andreea Caroline in Porc, 7 Sep 2015 | 3135 vizualizari

 

Atat de delicioasa combinatia de suc de rosii cu smantana ...

 

INGREDIENTE

  • 800 kg carne porc
  • 4 catei usturoi
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita condimente pentru friptura
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de rosii cu smantana:

Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime . 

Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la iute si prajim carnea pe toate partile .

Presaram condimentele,sare si piper dupa gust si adaugam putina apa cat sa acopere carnea . Dam focul la mic , acoperim cu un capac si lasam carnea sa se fragezeasca. Daca este necesar, pe parcurs adaugam apa.

Carnea este gata cand furculita intra usor in aceasta . 

Cand toata apa s-a evaporat, dam focul la potrivit si adaugam sucul de rosii amestecand cu o spatula de lemn . Lasam sa fiarba pentru 5-10 minute . 

Inchidem focul,adaugam smantana si amestecam bine toate ingredientele. Gustam sa vedem de mai trebuie sare . 

Servim fierbinte presarand marar uscat .

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc in sos de rosii cu smantana-0
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-1
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-2
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-3
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-4
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-5
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-6
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-7
Carne de porc in sos de rosii cu smantana-8

COMENTARII (33)

marr

marr 1

20.09.2015, 16:42

800 kg porc ??

marr

marr 1

20.09.2015, 17:27

e o combinatie ff interesanta, o incerc si eu acum

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

21.09.2015, 14:57

Marr ... vai ... nu,e vorba de 800 gr ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24

Supă cremă cu fructe de mare

de Bunica 6

Supă cremă cu...

ieri la 19:12