Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci

de maxion in Porc, 12 Feb 2011 | 19429 vizualizari

 

ceva bun si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne porc cu un pic de grasime  .
  •  500gr cuperci campion 
  • 1,2 morcovi  
  • 1/2 ardei gras rosu  
  • 3 cepe normale nu prea mari  
  • 300 gr pasta de tomate  
  • 50ml ulei de masline  
  • 5,6 catei de usturoi 
  • 1 pahar de vin alb 
  • rosmarin  .
  • busuioc  
  • oregano  
  • piper  
  • vegeta (delicat +10 legume)   
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci:

se portioneaza carnea , se condimenteaza cu vegeta , piper , rosmarin , oregano,putin busuioc,paharul de vin si putin ulei de masline

 se pune intr-un castron acoperit cu folie de plastic ,

se lasa la frigider 30 min ,dupa care se da la cuptor pt 30 min la temperatura de 180 grade .

intre timp se curata ceapa se toaca marunt sau fideluta dupa gustul fiecaruia, se curata ciupercile se taie feliute, morcovul dat pe razatoare , ardeiul gras taiat cubulete mici.

toate in afara de ciuperci , se pun intr-o cratita cu uleiul de masline ramas si se lasa sa se caleasca pentru 10min .

se pun ciupercile si se lasa inca 10 min dupa care se pune pasta de tomate, un pic de apa si se potriveste gustul de  vegeta 

se lasa sa scada un pic dar sa nu uitati carnea de la cuptor sa nu se arda ,

totul se toarna peste carne si se da la cuptor pentru inca 20min,

spre sfarsit se toaca cateii de usturoi si se pun peste

dupa gust se poate pune si marar tocat marunt sau patrunjel ...

POFTA BUNA SPER CA VA PLACE MIE MI-A PLACUT

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc la cuptor cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti