Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman

de kamy in Porc, 21 Oct 2010 | 7801 vizualizari

 

Am avut si ajutoare....pe Pusi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc
  • 200 gr.jambon afumat
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 borcan bureti cu usturoi murati(erau prin camara si mi-am zis...hai sa-i pun)
  • jumate ardei galben
  • jumate ardei rosu
  • jumate ceapa taiata cubulete
  • un morcov mic ras
  • 1 ling pasta rosii
  • 1 ling.concentrat carne porc
  • cimbru
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman:

Am pus prima data carnea afumata taiata bucatele,dupa care spata taiata bucatele,buretii(pe care i-am stors bine si clatit in apa rece),cartofi taiati mai mare(inainte i-am frecat cu sare,piper,cimbru si pasta de rosii),o mana de ceapa,ardeii taiati cubulete si o mana de morcov ras.Intr-o canita am dizolvat o ling.de concentrat carne de porc,o ling pasta rosii, apa si am pus continutul in vas.Am pus capacul si am dat la cuptor timp de 2 ore.Cand am servit am presarat patrunjel verde.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

vasul roman l-am tinut in apa rece 3 ore inainte sa-l folosesc

2

focul la cuptor l-am aprins dupa ce am bagat vasul roman in cuptor

3

focul trebuie sa fie potrivit ,1 ora si mic cealalta ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cina boiereasca