Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Puneti la fiert carnea de vitel.
Dupa ce da in clocot,fierbeti cam 7 minute.
Apoi scoateti carnea si o taiati in cubulete mici.
Puneti intr-o tigaie mica ulei de masline( 3-4 linguri).
Adaugati o mana de broccoli si una de baby carrots (morcovi). Acoperiti cu capac si lasati sa se caleasca putin ~3 minute.
Puneti un praf de sare si unul de knorr legume. Adaugati si jumatate din catelul de usturoi taiat in felii subtiri.
Dupa ce se calesc toate acestea 5 minute (amestecand din cand in cand si acoperite cu capac),se adauga si rosiile cherry taiate in 4 + cubuletele de carne de vita.
Se mai lasa ~10 minute pe foc,amestecand din cand in cand.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult