Carne de vitel cu mazare la CrockPot

de anca_rm in Slow Cooking, 25 Noi 2015 | 791 vizualizari

 

Crock Pot este o oala minune pe care o pornesc dimineata cand plec de acasa iar cand ma intorc , dupa munca , mancarea e gata si numai buna de pus pe masa .M-am indragostit de ea si o folosesc in timpul saptamanii aproape zilnic.


Se poate face in ea ciorba , friptura , tocana si chiar si prajituri . Inca nu am facut prajituri dar voi incerca si o sa va aduc sa vedeti rezultatul.


Va recomand aceasta oala ca sa va faceti viata mai usoara .


 


 

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg carne vitel
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 0.5 kg mazare
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel cu mazare la CrockPot:

Carnea o spalam si o taiem in bucati potrivite .

Curatam morcovul ceapa si usturoiul .

Morcovul l-am taiat in bucati mai mari , ceapa in cubulete iar usturoiul l-am zdrobit si maruntit cu un cutit bine ascutit.

Am pus carnea, apa si legumele taiate in vasul de la CrockPot , am setat pe temperature inalta pentru 6 ore si am plecat la munca.

La intoarcere am pus mazarea congelata, sare si piper si am mai pornit oala pentru 1 ora.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Carne de vitel cu mazare la CrockPot-0
Carne de vitel cu mazare la CrockPot-1
Carne de vitel cu mazare la CrockPot-2
Carne de vitel cu mazare la CrockPot-3
Carne de vitel cu mazare la CrockPot-4

COMENTARII (15)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

25.11.2015, 20:10

buna buna

miki_a

miki_a 1

25.11.2015, 23:48

Ce mult imi place ca toate si-au pastrat culoarea naturala! Si cred ca si gustul este unul foarte bun!

mirela0911

mirela0911 1

27.11.2015, 09:27

Tare bine arată și cred ca a fost delicioasă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!