Carne de viţel în sos de ceapă

de diaconta in Vita, 3 Feb 2013 | 3167 vizualizari

 

Imi place foarte mult carnea de vită sau viţel cu multă ceapă,dar din păcate nu e o mâncare pe care s-o manânci prea des.Dar cum vă spuneam,dieta de Luni……

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de viţel
  • 2 buc ceapa roşie
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • Sare,piper,nucsoara
  • Ulei
  • 1 lingura smântâna
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de viţel în sos de ceapă:

Carnea de vitel am taiat-o felii mai groase si am prajit-o în putin ulei.Am scos-o pe o farfurie si am pus în ulei ceapa taiata marunt,morcovul taiat si el si o parte razuit.

Dupa ce le-am calit putin,le-am transferat împreuna cu carnea într-un vas de lut.

Am condimentat,am pus sucul de rosii,foile de dafin si apa cât sa acopere totul.

Am acoperit cu un capac si am lasat sa fiarba la foc mic cam doua ore.

Spre final am adaugat usturoiul zdrobit si verdeata.

Dupa cum se observa,carnea a fost foarte frageda si se topea în gura.

De servit neaparat alaturi de muraturi.

 

RETETA IN IMAGINI

Carne de viţel în sos de ceapă-0
Carne de viţel în sos de ceapă-1
Carne de viţel în sos de ceapă-2

COMENTARII (36)

diaconta 1

04.02.2013, 09:19

Timi) cu siguranta's mai multe cele care-ti plac

alba_zori 1

04.02.2013, 15:19

mmm ce buna si frumoasa prezentare,si imi place mult farfuria ta,e super!

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 22:33

buna carnita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04