Carne in sos cu legume

de roxanamiti in Porc, 21 Ian 2011 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de porc,
  • 2 cepe maricele ( eu am pus una rosie si una alba),
  • 4 linguri de bulion,
  • un paharel de vin alb,
  • 5 buchetele de conopida,
  • 6 varze de Bruxelles,
  • 5 buchetele de brocoli,
  • 10 pastai verzi,
  • 2 cartofi mari,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin
  • condimente pt. carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos cu legume:

  •  * punem carnea spalata intr o oala si acoperim cu apa,
  •  * cand incepe sa fiarba luam spuma si apoi acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba o ora,
  •  * dupa o ora de fierbere tocam ceapa marunt si o punem peste carne,impreuna cu 2 linguri de ulei,
  •  * dupa o jumate de ora adaugam foile de dafin si lasam sa dea cateva clocote fara capac, asa sacade apa si se caleste un pic,
  •  *cand s a calit un pic dam focul la maxim si adaugam paharelul de vin, asa   se evaporeaza alcoolul,
  •  * dupa cateva clocote adaugam bulionul, sare ,piperul, condimentele care doriti si lasam la foc mic sa fiarba timp de 20 de minute,
  •  * intre timp sa curata cartofii, se taie( la preferinta fiecaruia) si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,
  •  *legumele si ele la punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,
  •  * si asa se termina tot de facut si la timp, urmeaza doar sa ne asezam la masa,
  •  * eu am pus un pic de ulei si piper deasupra la cartofi si legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker