Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 8417 vizualizari

COMENTARII (14)

Aurelia 07_07 1

29.08.2012, 16:44

Lau 1

29.08.2012, 16:45

bun

Panacris 1

29.08.2012, 17:08

Fain!

MotanLaOale 1

29.08.2012, 17:34

Bya Ralu 1

29.08.2012, 17:34

delicios

Miha 1

29.08.2012, 18:23

Carne cruda zici? Neeee...

Laly 1

29.08.2012, 18:49

Cred ca este bun

Bunica 1

29.08.2012, 19:21

cristeena20 1

29.08.2012, 19:54

Chiar ca e bun!!! Si eu am avut retineri la icneput..si am zic ca nu voi manca niciodata carne cruda..dar vorba aia..never say never...E ff bun dar trebuie multa atentie la calitatea carnii. Eu am mancat de vreo 3 ori si a fost merue excelenta. Apropo d ecarne cruda in Belgia e ff apreciata biftec tartar (sau american)-carne tocata cruda pe car eo prepari in farfurie cu un galbenus, condimente..etc..A incercat cineva???

mamaieelena 1

29.08.2012, 20:28

f bun

Sim0na 1

29.08.2012, 20:46

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para