Cartofi acordeon

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 3094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti
  • 200g muschi tiganesc
  • 250g cascaval
  • 1 cubulet unt
  • condimente
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se cresteaza pastrand o distanta de 1 cm intre fiecare taietura si lasam totodata un cotor in partea de joc pentru a ramane ''legat''(foto 1).

In fiecare crestatura se pune cate o feliuta subtire de muschi ,alta de cascaval si tot asa pana terminam cartoful.Condimentam dupa gust.

Apoi ungem fiecare cartof cu unt si ii punem intr-un vas yena cu putina apa si condimente.Acoperim cu un capac si dam la cuptor pentru 40 minute.

I-am servit cu salata verde si boabe de porumb!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi acordeon 62173
retete culinare - Cartofi acordeon 62174
retete culinare - Cartofi acordeon 62175

COMENTARII (18)

corina241 1

12.11.2010, 10:42

epurash

Corinuta 1

12.11.2010, 15:15

deliciosi!

euntaru 1

13.11.2010, 18:11

ce super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D