Cartofi acordeon - garnitura

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 12559 vizualizari

 

De mult timp am vazut cele doua feluri de cartofi acordeon (garnitura si aperitiv), mi s-au parut interesante si tot am vrut sa le fac. Acum a venit timpul pentru garnitura aspectuoasa si buna buna.

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ciuperci conservate
  • ardei
  • unt
  • crema de unt
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon - garnitura:

Cartofii (mai lunguieti) se curata, se spala, se usuca si se taie felii subtiri dar nu pana jos ca sa poata sa fie rasfirat ca un evantai.

Se pun intre feliile de cartofi felii de ciuperci si felii de ardei.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se pun cartofii in el.

Se presara cu sare, piper, boia.

Se pun bucatele de unt si cerma de unt, se pune capacul pe vas si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se scoate capacul, se mai pune crema de unt si se mai tine in cuptor 15-20 minute pana se rumeneste.

Se folosesc garnitura la orice preparat.

Eu i-am pus langa pulpe cu ceapa si rosii si au fost foarte buni.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon - garnitura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini rulouri din piept de pui si cartofi acordeon