Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Metoda preferata de a gati cartofii! Gustul aromat va v-a determina sa ii gatiti iar si iar!
Taiem cartofii cuburi si ii punem la fiert pentru aproximativ 15 de minute. Intre timp, calim pieptul de pui, portionat, impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri si cu ceapa tocata.
Dupa ce cartofii au fiert (in cele 15 minute), ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava de cuptor impreuna cu pieptul de pui, cu ceapa si cu usturoiul. Ii condimentam din plin (eu fac risipa de condimente :D) si adaugam cele doua linguri cu sos de rosii peste cartofi, fara a amesteca. Punem tava la cuptor (incins in prealabil) pentru 40 de minute.
Sa aveti pofta!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult