Cartofi aromati (la cuptor)

de Valclaudia in Mancaruri de post, 27 Oct 2013 | 15894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1,5 kg cartofi cu coaja rosie
  • cca 40 ml ulei
  • sare si piper dupa gust
  • praf de curry
  • ierburi de Provence
  • seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati (la cuptor):

Curatam cartofii de coaja, ii taiem pai si ii spalam in mai multe ape.

Asezam cartofii in tava cuptorului, presaram sare, piper,curry si ierburi de rovence dupa gust.

Adaugam seminte de in in cantitatea dorita, punem uleiul si amestecam foarte bine cartofii cu mainile pana se repartizeaza uniform uleiul si mirodeniile pe toti cartofii.

Dam tava la cuptor la temperatura moderata pana cand devin usor aurii (eu i-am tinut la cuptor cca 35 min.)

Sunt tare gustosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati (la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi intregi cu usturoi, la cuptor