Cartofi aurii cu cascaval la cuptor

de tiby in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2014 | 40336 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa de cartofi aurii care cu siguranta va fi apreciata de toti cei care vor gusta din acest preparat...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi potriviti
  • cascaval
  • ulei de masline extravirgin
  • oregano
  • busuioc
  • boia de ardei dulce
  • chilli
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu cascaval la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi sau in bucati mai mari decat pentru cartofii pai. Se pun intr-o oala cu apa si sare la fiert dar nu se lasa sa fiarba in totalitate ci doar sa fie fierti usor pentru ca ei se vor mai face si la cuptor. Se pun apoi intr-o strecuratoare pentru a se scurge bine de apa.

Intre timp, pregatim un bait din ulei de masline, oregano, busuioc, boia de ardei dulce, chilli, sare si piper.

Pregatim o tava in care punem hartie de copt cat sa treaca putin peste margini.

Punem cartofii scursi de apa in tava si turnam peste ei baitul de mai sus iar apoi se amesteca bine sa ajunga condimentele peste toti cartofii.

Se introduc la cuptorul preincalzit si se lasa timp de aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc frumos.

Inainte de a scoate cartofii, presaram peste ei cascaval si mai lasam tava 5 minute la cuptor pana se topeste frumos cascavalul.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se poate adauga spre final usturoi feliute sau tocat marunt pentru un plus de aroma si savoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu dovlecel si mozzarella