Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2013 | 3293 vizualizari

 

Daca tot vi-am povestit despre ghimbir am venit si cu o reteta la care l-am utilizat .

 

INGREDIENTE

  • 0.5 kg cartofi
  •  3-4 catei usturoi
  • ghimbir cam o lingurita razuita
  • sare
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi:

Curatam cartofii si ii taiem in cubulete .Ii asezam intr-un vas termoizolant.

Usturoiul il zdrobim  iar ghimbirul il dam pe razatoarea mica , le punem intr-un bol . Peste ele punem uleiul , sare si amestecam bine .

Turnam peste cartofi si amestecam cartofii cu sosul obtinut. Amestecam cu mana ca sa se acopere cu sos fiecare cartof .

Dam la cuptor pana cand cartofii se rumenesc frumos ,cam 30 minute.

Se pot servi cu ceea ce va place mai mult :pulpa de pui, porc ...peste.

Eu i-am mancat cu salata :d

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi-0
Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi-1
Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi-2
Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi-3
Cartofi aurii cu ghimbir si usturoi-4

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

04.11.2013, 15:18

foarte buni

Irina 1

04.11.2013, 18:04

interesant!

_Alina_ 1

05.11.2013, 08:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04