Cartofi aurii cu pulpe de pui

de violeta30 in Pui, 23 Oct 2014 | 2126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12-14 cartofi mai mici
  • pulpe de pui
  • ulei
  • condimente
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu pulpe de pui:

Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert in apa cu sare, se fierb doar putin, in jur de 15 min. Se scot si se scurg de zeama. Se aseaza intr-un vas de yena, dar mai intai punem pulpele de pui pe care le dam cu sare, condimente, apoi acoperim cu cartofi pe care presaram condimente si ulei. Se introduc la cuptor pana devin aurii. Din cand in cand se mai stropesc cu sosul care se formeaza ca sa capete o culoare frumoasa si sa intre si aromele in cartofi.

Se servesc cu salata sau cu muraturi.

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se pot pune ciuperci, kaizer sau dovlecei cuburi.

RETETA IN IMAGINI

Cartofi aurii cu pulpe de pui-0
Cartofi aurii cu pulpe de pui-1
Cartofi aurii cu pulpe de pui-2
Cartofi aurii cu pulpe de pui-3

COMENTARII (5)

Panacris 1

24.10.2014, 21:41

Rocsi 1

24.10.2014, 21:48

Vin la masa!

mirela0911 1

26.10.2014, 10:36

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04