Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan

de lili in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2010 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru cartofii aurii:

  • cartofi
  •  condiment pentru cartofi prajiti picant  

Pentru rulada din piept de curcan:

  • un piept de curcan 
  • 50 gr. ciuperci din borcan gata feliate 
  • 3-4 felii de kaizer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan:

Cartofi aurii:
Cartofii ii curatim si ii taiem rondele.Ii punem la fiert, dar nu ii fiebem de tot doar pe jumatate. Dupa ce ii scoatem ii presaram cu condimentul picant pentru cartofi si ii punem la prajit sau ii bagam la cuptor.

 
Rulada din piept de curcan:
Luam pieptul si il batem ca pentru snitel. Il condimentam cu sare si piper si punem careva felii de kaizer si ciupercile. Rulam carnea si o prindem cu scobitori.O putem baga la cuptor sau o putem fierbe si pe urma sa o prajim putin.

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-0
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-1
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-2
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-3
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-4
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-5
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-6
Cartofi aurii cu rulada din piept de curcan-7

COMENTARII (11)

Sylvia

Sylvia 1

04.12.2010, 13:46

Nu pot decat sa-i admirii gust dupa Craciun

marcela1979

marcela1979 1

05.12.2010, 07:18

lili

lili 1

05.12.2010, 19:01

Carla, Silvia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!