Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor

de yogoskitchen in Curcan, 20 Sep 2011 | 10832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piper 
  • sare
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei de masline
  • boia
  • 4 aripi de curcan
  • 1 kg cartofi 
  • mere
  • nectarine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor:

Se spala si se curata bine aripile ,se condimenteaza cu piper proaspat macinat, sare, cimbru si boia. Lasam carnea condimentata la rece cam 2-3 ore. Se pun aripile in tava, se stropesc cu ulei de masline si se adauga  6-7 catei de usturoi nedecojit. Acoperim totul cu folie de aluminiu dupa care   introducem tava in cuptorul incalzit si lasam  40 de minute, dupa care intorcem aripile pe partea cealalta si le mai lasam 40 de minute acoperite. Indepartam folia, adaugam felii de mar si nectarine dupa care mai lasam 20-25 de minute pana se rumenesc nemaiacoperind tava.

Cartofi la cuptor

Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam cam 10 minute de cand incepe apa sa fiarba pana devin semi fierti. Ii punem intr-o tava unde punem hartie de copt si  ii stropim cu ulei de masline, dupa care perasaram patrunjel taiat marunt. Lasam cartofii pana se rumenesc intorcandu-i din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Bucataras 1

24.09.2011, 16:14

bun venit

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:02

Bine ai venit !!!
Mai dorim retete cu combinatii originale

christyansen 1

09.08.2014, 10:13

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume si ciuperci