Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor

de yogoskitchen in Curcan, 20 Sep 2011 | 6494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piper 
  • sare
  • cimbru
  • usturoi
  • ulei de masline
  • boia
  • 4 aripi de curcan
  • 1 kg cartofi 
  • mere
  • nectarine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi auriti cu aripi de curcan la cuptor:

Se spala si se curata bine aripile ,se condimenteaza cu piper proaspat macinat, sare, cimbru si boia. Lasam carnea condimentata la rece cam 2-3 ore. Se pun aripile in tava, se stropesc cu ulei de masline si se adauga  6-7 catei de usturoi nedecojit. Acoperim totul cu folie de aluminiu dupa care   introducem tava in cuptorul incalzit si lasam  40 de minute, dupa care intorcem aripile pe partea cealalta si le mai lasam 40 de minute acoperite. Indepartam folia, adaugam felii de mar si nectarine dupa care mai lasam 20-25 de minute pana se rumenesc nemaiacoperind tava.

Cartofi la cuptor

Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam cam 10 minute de cand incepe apa sa fiarba pana devin semi fierti. Ii punem intr-o tava unde punem hartie de copt si  ii stropim cu ulei de masline, dupa care perasaram patrunjel taiat marunt. Lasam cartofii pana se rumenesc intorcandu-i din cand in cand.

 

COMENTARII (16)

Bucataras 1

24.09.2011, 16:14

bun venit

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:02

Bine ai venit !!!
Mai dorim retete cu combinatii originale

christyansen 1

09.08.2014, 10:13

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55