Cartofi copti umpluti cu branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 5703 vizualizari

COMENTARII (24)

ela 1

30.07.2010, 11:32

ela 1

30.07.2010, 11:32

sunt super umpluti,eu am facut cu carne si ciuperci si am in plan si cu branza

nadina73 1

30.07.2010, 11:49

cu urda nu am incercat dar arata super buni trebuie sa fie,asa ca las 5 f

ana 1

30.07.2010, 11:49

Ce buni sunt

Miha 1

30.07.2010, 11:54

Super!

silvi0ara 1

30.07.2010, 12:05

Chiar au iesit tare buni,iar urda mai ia din sarea care se gaseste in telemea si nu ii schimba de loc gustul.

silvi0ara 1

30.07.2010, 12:06

Ela,Ana,Miha,Nadina.

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 12:06

foarte bine arata si ce gustosi trebuie sa fie.........5 furcu...............

silvi0ara 1

30.07.2010, 12:12

Medi,

lia maria 1

30.07.2010, 12:26

minunatdeliciosi

lia maria 1

30.07.2010, 12:28

nu stiam eu ce sevedealanga farfuria cu pui

mena29 1

30.07.2010, 12:28

Foarte buni

silvi0ara 1

30.07.2010, 12:36

Da Lia,i-am mancat si simpli si cu pui.Merge oricum.

silvi0ara 1

30.07.2010, 12:36

Mena,

Corinuta 1

30.07.2010, 13:23

vero_closca 1

30.07.2010, 15:01

Sylvia 1

30.07.2010, 15:22

CE bunatate ai facut imi place foarte mult branza de capra si toate furculitele de la mine

Julie 1

30.07.2010, 17:20

Deliciosi cartofi!

silvi0ara 1

30.07.2010, 17:22

Corina,Vero.

silvi0ara 1

30.07.2010, 17:22

Sylvia,mersi mult.

silvi0ara 1

30.07.2010, 17:23

Juli,au fost tare buni.s-au mancat tare repede.

Teo 1

30.07.2010, 22:19

umplutura e grozava !

silvi0ara 1

31.07.2010, 11:16

Teo,chiar au fost tare buni.

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Briza Marii