Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)

de jolygina in Pui, 12 Noi 2010 | 8869 vizualizari

 

ceva foarte rapid care nu necesita multa munca ,
despre vanilia olteneasca asa ii spunem noi la crema de usturoi cu smantana asa o alintam noi olteni care o prepara aproape la orice fel de mancare

 

INGREDIENTE

  • 300g aripioare de pui
  • 300g cartofi de prajit ,eu am folosit albi
  • condimende pentru pui
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri samantana
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi):

se curata cartofii si se condimenteaza ,la fel procedam si cu aripioarele. Daca doriti le puteti da si prin putin pesmet sa fie putin mai crocante si mai maronii cand sunt gata facute

Se dau la cuptor cam 30-45 min la foc moderat ,cam pana incep sa se rumeneasca

Intre timp pregatim usturoiul

Curatam usturoiul si il pisam bine pana devine ca o crema ,il mai frecam putin cu sare dupa care adaugam smantana si amestecam bine ,mai adaugam o lingura, doua cu apa si amestecam bine pana se omogenizeaza

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu aripioare la cuptor si vanilie olteneasca (usturoi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

BarbatLaCratita 1

19.11.2010, 00:11

E prima data cand aud de vanilia olteneasca Clar, merge la fix cu aripioarele astea

mamaieelena 1

19.11.2010, 16:44

o portie primesc si eu?o aripioara de pui dar si un obrajor de la Bumerang a ajuns mirosul pana aici de vanilie ,super

jolygina 1

21.11.2010, 22:40

multumesc doamna elena dam si 2 obrajori de bumerang ca avem de unde

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar