Cartofi cu bacon si ciuperci

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 6165 vizualizari

 

e foarte buna calda

 

INGREDIENTE

  • cartofi 2kg aproximativ depinde de vas
  • bacon 250g
  • ciuperci champinion proaspete 300g(sau conserva)
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • smantana 200g
  • 2 oua curde
  • cascaval ras 100g
  • masline negre fara samburi 1 cutie
  • 2-3 linguri sos de soia-optional daca va place
  • putin ulei de masline
  • 50 g unt
  • felii de rosii-decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon si ciuperci:

Se fierb cartofi ,apoi se zdrobesc cu furculita dar nu foarte tare sa ramana bucatele ,apoi se ameteca cu patrunjel verde.

Baconul se prajeste putin apoi se taie cubulete sau invers cum doriti.

Ciupercile se curata si se taie bucatele mici apoi se calesc in putin ulei de masline 2-3 linguri dupa care se pune sare,piper si sosul de soia(daca va place )

Se unge un vas cu unt sau se pun bucatele apoi se pune un strat de cartofi cu patrunjel (nu e obligatoriu patrunjel,daca va place) apoi se pun bucatele de bacon,maslinele nerge taiate marunt(triturate putin)sare ,piper apoi din nou un stat de cartofi cu patrunjel si se pun ciupercile calite (sau daca va place sa le ametecati cu ou sa se lege mai bine ) apoi un stat de cascaval ras, sare si din nou cartofi iar deasupra se bat ouale cu smantana si decoreaza daca doriti,eu am pus cascaval,rosii,patrunjel verde si boabe de piper.

Se pune la cuptor pentru 40 minute la 160 grade

Se serveste calda e mai buna,pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

16.04.2010, 11:16

silvioara tarziu am vazut mesajul de la tine ,nu mai am

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:19

am mai gasit inca o reteta care contine si ciuperci...o trec repede la favorite...

teodora 1

04.06.2010, 01:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti in staniol