Garnitura cartofi cu branza la cuptor

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2012 | 93878 vizualizari

 

N-am facut de ceva vreme" Cartofi cu branza la cuptor"si.....m-am gandit ca ar fi buni. A mancat nepoata mea doua portii!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 300 g branza de vaca
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 g cascaval
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi cu branza la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ouale se amesteca bine cu smantana. Branza se rade. Se pregateste o tava sau un vas termorezistent si se unge cu ulei

Cartofii se taie rondele si se asaza in tava: un rand de cartofi, branza rasa, cartofi si deasupra se pun ouale cu smantana si cascavalul ras pe razatoarea cu orificii mici.

Se da tava la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute preparate la cuptor