Cartofi cu branza si carnati la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2016 | 1205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2-3 carnaciori subtiri
  • telemea de vaca
  • 2-3 linguri smantana
  • marar proaspat
  • cascaval ras
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si carnati la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.

Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii.

Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si amestecata cu smantana si mararul tocat marunt.

Carnatii se prajesc in ulei si se taie bucatele, pe care le punem peste branza cu smantana pen.

Ultimul strat il punem de cartofi, condimentam, iar deasupra punem cascaval ras.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.

Se servesc cu smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi cu branza si carnati la cuptor-0
Cartofi cu branza si carnati la cuptor-1
Cartofi cu branza si carnati la cuptor-2
Cartofi cu branza si carnati la cuptor-3
Cartofi cu branza si carnati la cuptor-4
Cartofi cu branza si carnati la cuptor-5

COMENTARII (25)

anca_rm 1

11.04.2016, 10:23

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

CulinaryRainbow 1

13.04.2016, 18:32

Și io mai fac din ăștia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04