Cartofi cu carnati la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2015 | 8303 vizualizari

 

Introducerea e la cuptor....adica a fost.....

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g cartofi
  • 4 oua
  • 270 g carnati picanti Poiana Marului
  • 150 g carnati Ignis-populari
  • 170 g cascaval
  • 4 fire ceapa verde,partea de frunze
  • 1 cana cu lapte
  • 20 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem rondele nu foarte groase,le dam sare.Taiem marunt frunzele de ceapa.Carnatii ii taiem rondele.Radem cascavalul.Intr-un bol punem ouale,adaugam sare si piper,le amestecam bine,adaugam ceapa taiata si cascavalul ras,omogenizam amestecul.Luam o tava de ceramica,o ungem cu ulei de masline si incepem sa punem un rand de cartofi apoi unul de carnati pana umplem tava.Deasupra punem amestecul de oua,cascaval si ceapa,apoi turnam cana de lapte si bagam tava la cuptor. In tava de la cuptor in care  punem tava de ceramica am pus apa.Lasam la cuptor cca 2 si 1/2 ore. Cand e gata rumenita,scoatem tava din cuptor si presaram parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu piept de pui si carne afumata la cuptor