Cartofi cu carnati si smantana la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Sep 2013 | 7094 vizualizari

 

Am mai preparat reteta aceasta si cu sunca . Mi-a placut mult cum a ieit asa ca am repetat-o .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 carnati de casa grosi
  • 3 carnati de casa subtiri
  • 3 cepe
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri ulei
  • 25 gr unt
  • 300 gr cascaval afumat
  • 300 ml smantana
  • 300 ml iaurt
  • 2 oua
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • masline ,verzi , rosii , ridichi [pt decorat ]
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati si smantana la cuptor:

-Cartofii se spala se fierb in apa cu sare .Se curata si se taie rondele .

-Ceapa curatata se taie pestisori . Se prajeste in ulei cu carnatii grosi taiati rondele .

-Ceapa si carnati se amesteca cu smantana , iaurtul , ouale , sare , piper si cimbru .

-Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet se aseaza  un strat de cartofi , unul de compozitie cu smantana si iar cartofi . Se incheie cu amestecul cu smantana.

-Se garniseste cu carnaciorii subtiri si cascaval afumat feliat .Se da la cuptor 30 min.

-Decorati cu masline , ridichi , rosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

14.09.2013, 21:36

Stiu , stiu toata lumea spune ca este o bomba calorica . Dar va rog sa notati ca eu am incercat sa mai redug , inlocuind jumatate din smantana cu iaurt
Daca nu ar mai fi cate un BUM viata ar fi monotona

babi5 1

19.09.2013, 18:25

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 11:53

ce bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu cartofi la cuptor