Cartofi cu carne tocata la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2010 | 34352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 500gr carne tocata amestec
  • 500ml lapte
  • 100gr cascaval
  • 1ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100gr smantana
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne tocata la cuptor:

Din lapte,sare,vegeta,piper,smantana se face un sos dupa gust,care se lasa sa stea putin.Intre timp,curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la distuit cu carnea tocata,cateva minute.Cartofii se curata si se taie felii.Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet si punem un strat de cartofi rondele,apoi unul de carne tocata,inca unul de carne si in final un strat de cartofi peste care presaram cascavalul ras si punem oul batut in prealabil.In final,turnam sosul pregatit inainte si dam la cuptor  o ora,pana ce compozitia capata o culoare aurie.Se serveste cald cu salata sau muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (114)

ela 1

15.05.2010, 23:47

hai ca vadau imediat ceva

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 23:56

da ela, am scris si nu se vede nimic, imi apare doar numele

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:52

cat de bine arata 5 furci mari si rezervare pt o portioara la tura viitoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu garnitura de cartofi