Cartofi cu costita si cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Aug 2015 | 10848 vizualizari

 

Simplu si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 300g costita afumata
  • 200g cascaval Delaco
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • condimente grecesti
  • boia
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu costita si cascaval:

Cartofii se curata se taie bucati mari si se pun la fiert 10-12 minute.

Cand sunt aproape fierti se pun la scurs.

Costita se taie fasii si se prajeste in ulei pana se rumeneste frumos.

Se unge un vas termarezistent cu unt.

Se pun in vas cartofii si se presara cu vegeta, piper, boia si condimente.

Se pune deasupra castita cu ulei cu tot.

Se amesteca usor si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute.

Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pentru 10 minute sa se topeasca cascavalul.

Se mananca calda cu salata sau muraturi.

Ec am mancat-o cu castraveti murati de vara.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata