Cartofi cu masline la cuptor

de Rocsi in Mancaruri de post, 14 Ian 2011 | 2064 vizualizari

 

Inca o zi de post in care nu stiti ce sa mai pregatiti????aveti aici o solutie...

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari
  • o mana masline
  • jumatate ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • o canita suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • ulei
  • 3 felii cascaval(asta daca nu ii faceti de post)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu masline la cuptor:

Cartofii ii curatati si ii spalati.

ii taiati felii mai groase,pe lung.

maslinele le taiati feliute.

ardeiul rosu il curatati de seminte,il spalati si il taiati fasii.

luati o tava de cuptor si o ungeti bine cu ulei.

asezati cartofii,apoi maslinele si ardeii.

intr-un bol pregatiti sosul.

curatam usturoiul si il pisam.

acesta il amestecati sucul de rosii,cu sare,piper si boia de ardei dulce.

mai subtiem cu putina apa si amestecam bine.

turnam acest sos peste cartofi.

introducem tava in cuptorul incins.

lasam pana ce cartofii sunt facuti.

cand sunt gata,ii scoatem din cuptor .

rupem cu mana cele 3 felii de cascaval si le presaram deasupra.

acoperim cu staniol tava,si lasam asa pana ce se topeste cascavalul.

pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi cu masline la cuptor-0
Cartofi cu masline la cuptor-1
Cartofi cu masline la cuptor-2

COMENTARII (22)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 13:36

eu si dac as vrea sa mai aplez la telefon, nu mai am la ce

elena1988 1

11.02.2011, 16:07

adry88 1

21.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04