Cartofi cu sfecla rosie si porumb

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 27 Iul 2010 | 2951 vizualizari

 

combinatii noi

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 linguri de sfecla rosie cubulete de la borcan
  • unt aprox 60 g
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri de porumb boabe de la conserva
  • 150 g branza feta
  • verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sfecla rosie si porumb:

Se curata cartofii de coaja si se spala, se taie cubulete si se fierb pe jumatate.Se unge forma de guguluf din teflon cu unt si se incinge bine cuptorul cateva minute.

Se aseaza cartofii semifierti, sfecla cubulete, rondele de ardei rosu si boabele de porumb deasupra si iar bucayele mici de unt din loc in loc.sEda un praf de sare deasupra.Se introduce tava la cuptor si se lasa aprox 15-20 minute.

Separat pregatim un baton din branza feta amestecata cu verdeturi si cubulete de ardei rosu  invelita in folie alimentara, se da la rece macar 10 minute si apoi se taie cubulete.

Se servesc cartofii impreuna cu cubulete de feta cu verdeata si frunze  de patrunjel

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi cu sfecla rosie si porumb 43503
retete culinare - Cartofi cu sfecla rosie si porumb 43504
retete culinare - Cartofi cu sfecla rosie si porumb 43506

COMENTARII (9)

nadina73 1

27.07.2010, 19:41

ce nou si foarte bun nu?deci vreau

epurasha2bb 1

27.07.2010, 20:34

multumesc fetelor!

adry88 1

30.05.2011, 21:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21