Cartofi cu sfecla rosie si porumb

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 27 Iul 2010 | 4921 vizualizari

 

combinatii noi

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 2 linguri de sfecla rosie cubulete de la borcan
  • unt aprox 60 g
  • 1 ardei rosu
  • 2 linguri de porumb boabe de la conserva
  • 150 g branza feta
  • verdeturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sfecla rosie si porumb:

Se curata cartofii de coaja si se spala, se taie cubulete si se fierb pe jumatate.Se unge forma de guguluf din teflon cu unt si se incinge bine cuptorul cateva minute.

Se aseaza cartofii semifierti, sfecla cubulete, rondele de ardei rosu si boabele de porumb deasupra si iar bucayele mici de unt din loc in loc.sEda un praf de sare deasupra.Se introduce tava la cuptor si se lasa aprox 15-20 minute.

Separat pregatim un baton din branza feta amestecata cu verdeturi si cubulete de ardei rosu  invelita in folie alimentara, se da la rece macar 10 minute si apoi se taie cubulete.

Se servesc cartofii impreuna cu cubulete de feta cu verdeata si frunze  de patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sfecla rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

27.07.2010, 19:41

ce nou si foarte bun nu?deci vreau

epurasha2bb 1

27.07.2010, 20:34

multumesc fetelor!

adry88 1

30.05.2011, 21:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare, porumb si carnati