Cartofi cu smantana

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2010 | 15842 vizualizari

 

Sunt extraordinari de buni si nu zic asta doar pt ca sunt facuti de mine..:D va invit sa-i incercati :)

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • o legatura de marar
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cuburi mari.

Punem cartofii la fiert pt 10-15 min (nu ii fierbem de tot)

Intr-un bol, batem bine ouale, peste ele punem smantana,cascavalul ras,sare si piper si o mana de marar tocat si le amestecam bine.

Intr-o tava unsa cu ulei sau margarina / unt, punem cartofii scursi de apa.

Deasupra lor se toarna amestecul de oua cu smantana.

Se baga la cuptor pt aprox 50 min,la 180-200 de grade.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 08:43

si putin rumeni asa cum imi plac mie.................

Julie 1

02.06.2010, 08:57

Arata tare bine!

Crista_Luca 1

02.10.2010, 11:21

arata delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti