Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sunt extraordinari de buni si nu zic asta doar pt ca sunt facuti de mine..:D va invit sa-i incercati :)
Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cuburi mari.
Punem cartofii la fiert pt 10-15 min (nu ii fierbem de tot)
Intr-un bol, batem bine ouale, peste ele punem smantana,cascavalul ras,sare si piper si o mana de marar tocat si le amestecam bine.
Intr-o tava unsa cu ulei sau margarina / unt, punem cartofii scursi de apa.
Deasupra lor se toarna amestecul de oua cu smantana.
Se baga la cuptor pt aprox 50 min,la 180-200 de grade.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult