Cartofi cu sos

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 7265 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

29.04.2010, 22:07

Foarte bun sosul tau ! sa-ti vand un pot: pune sosul peste cartifii fierbinti. Sosul o sa intre in ei si se vor topi in gura .

mariac 1

29.04.2010, 22:24

silvi0ara 1

29.04.2010, 23:25

Arata bine.

mihaelar63 1

30.04.2010, 00:00

ai punctat bine Nadina , de multe ori sosul ce ramane de la fripturi e asa de gustos incat ti-e mila sa-l abandonezi . nimic nu se pierde - totul se transforma

nadina73 1

30.04.2010, 00:37

bunica sa sti ca chiar pe cartofi fierbinti am pus si sant super buni

nadina73 1

30.04.2010, 00:38

si copii au zic mami dar ard,uite cum iasa fumusuper gustosi,multumesc mult

nadina73 1

30.04.2010, 00:39

buni vezi ca ai gresit semnu in loc de ok ai pusesti indragostita buni

nadina73 1

30.04.2010, 00:39

multumesc silvioara arata bine dar sa vezi ce buni sant

nadina73 1

30.04.2010, 00:41

asa e mihaela,ai dreptate de multe ori si mie mie mila de sosul ce ramane de la carne ,initial sosul trebyuia pus asa facut cu amidon pe carne in schimb eu am optata sa incerc si varianta aceasta si au iesit super

Bucataras Medi 1

30.04.2010, 08:13

deliciosi,deliciosi...................

nadina73 1

30.04.2010, 09:56

asa e medioto sant super deliciosi

Rocsi 1

30.04.2010, 11:07

ce deliciosi

nadina73 1

30.04.2010, 13:22

sant super deliciosi rocsi ,multumesc mult

Ina 1

30.04.2010, 22:26

mmm, nota maxima!

gaby_duceag 1

30.04.2010, 23:03

imi plac.eu ii fac putin diferit.cand au fiert cartofii,scurg apa si pun peste ei smantana cu marar(sau patrunjel)si amestec usor.sosul se ingroasa imediat si nu mai este necesar amidonul

nadina73 1

01.05.2010, 18:00

multumesc ina mult

nadina73 1

01.05.2010, 18:02

multumesc gaby trebuie sa incerc ,am gasit sosul acesta si am zic hai sa-l incers si sincer e bun ,o sa fac si cum ai zic tu ,buna ideie

marcela1979 1

05.05.2010, 20:08

nadina73 1

05.05.2010, 23:24

cam tarziu ai ajuns carla dar nici o prolblem aca facem alti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu branza si oua fierte