Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 11706 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.

Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.

Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.

Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.

Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.

Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.

Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.

Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.

Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti, cu cartofi natur