Cartofi cu sunca la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 3037 vizualizari

 

M-am dus acu ceva timp la o prietena a mamei si am gasit intr-o revista ce o avea aceasta reteta asa ca am pus-o si eu in practica..

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi mari
  • 1 bucata sunca
  • cascaval
  • ulei
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sunca la cuptor:

Cartofii ii curatati,ii spalati si ii taiati felii rotunde dar putin mai groase.

acestia ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,ii stropiti cu putin ulei,ii condimentati cu sare,piper si boia de ardei dulce.

sunca o taiati patratele mai maricele si puneti cate o bucata pe fiecare felie de cartof.

acoperiti tava cu staniol si o dati la cuptorul incins 40-45 min.

cascavalul il dati pe razatoarea mica.

dupa 45 de min,scoateti tava din cuptor,luati staniolul ,puneti cascavalul ras si o mai dati 5 min la cuptor pentru a se topi cascavalul.

ii serviti alaturi de o salata sau de muraturi.

 

COMENTARII (2)

nadina73 1

21.04.2010, 21:04

usor,simplu si gustos super buni

Cris2711 1

20.07.2011, 17:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29