Cartofi cu unt in pergament

de Rux in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2015 | 731 vizualizari

 

Uneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi maricei
  • in jur de 35 sau 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • hartie de copt( pergament)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu unt in pergament:

Fiecare cartof se da pe razatoarea mare, deasupra se razuie unt pe razatoarea mica se presara sare, piper.

Se strange pergamentul ca un saculet si se coc cartofii 50 de minute sau  o ora la cuptor, sau pana sunt rumeniti. Desprindeti cartofii cu o paleta si puneti deasupra tot ce doriti...alegerea mea a fost  muuult marar!

Simplu si bun!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti cand sunt gata, desfaceti saculetul razuiti branza sau cascaval si mai lasati-i la cuptor pana se topeste frumos deasupra.

RETETA IN IMAGINI

Cartofi cu unt in pergament-0
Cartofi cu unt in pergament-1
Cartofi cu unt in pergament-2
Cartofi cu unt in pergament-3
Cartofi cu unt in pergament-4
Cartofi cu unt in pergament-5

COMENTARII (36)

-Licurici- 1

30.09.2015, 09:00

Ce bun!

Rux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Licurici!

Rux 1

01.10.2015, 23:51

Multumesc Anca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04