Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin

de Zamfira in Mancaruri de post, 22 Aug 2012 | 8671 vizualizari

 

Pentru un fel principal, acesti cartofi pot fi o garnitura perfecta. Cartofii sunt extrem de parfumati si aromati. Eu, i-am considerat drept fel principal alaturi de o salata de varza cu marar verde.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin:

Fierbem cartofii in coaja. Ii curatam, taiem cubulete si-i asezam intr-o tava.

Sosul pentru cartofi: amestecam uleiul de masline cu usturoiul pisat, cimbru si rozmarin.

Saram, piperam cartofii si turnam sosul peste ei. Punem cartofii la cuptorul incalzit pentru 15 minute (foc mediu).

In final presaram patrunjel verde tocat.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174533
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174534
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174535
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174536
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174537
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174538
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174539
retete culinare - Cartofi cu usturoi, cimbru si rozmarin 174540

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

23.08.2012, 19:28

Lau 1

23.08.2012, 20:24

servesc si eu

Alexandra Elena 1

28.09.2012, 21:12

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55