Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1. Taiem cartofii in 4, ii spalam si ii punem la fiert.
2. Preincalzim cuptorul la 200°C.
3. Scurgem apa, ii zdrobim bine apoi incorporam untul. Inainte de a trece la pasul urmator, lasam sa se racoreasca putin.
4. Incorporam oul, galbenusurile si sarea.
5. Pregatim o tava tapetata cu hartie de pergament, punem compozitia intr-un poche si formam "bezele".
6. Introducem in cuptor timp de 8-10 min.
Am facut aceasta garnitura cu mozzarella (80 g) la 400 g cartofi si am lasat in cuptor 15-20 min. Pot sa spun ca sunt mult mai gustosi decat in varianta simpla.
1
In fotografii sunt cei cu mozzarella. ;)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult