Cartofi duchesse a la Ruxy

de Rux in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 3673 vizualizari

 

I-am facut sa potriveasca perfect cu gustul meu....si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 linguri pline de smantana
  • 150 ml lapte
  • sare  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse a la Ruxy:

Fierbem cartofii ca pentru piure, ii scurgem si amestecam cu laptele, smantana si branza. Batem foarte foarte bine cu un tel.
Adaugam cascavalul, potrivim de sare dupa gust si bagam blenderul sa se mixeze bine, astfel incat sa nu ne blocheze spritzul..
Punem compozitia in spritz si formam cartofii duchesse direct pe hartia de copt, in tava de aragaz.
Dam la cuptor sa se rumeneasca...deliciosi!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi duchesse a la Ruxy 82629
retete culinare - Cartofi duchesse a la Ruxy 82630
retete culinare - Cartofi duchesse a la Ruxy 82631
retete culinare - Cartofi duchesse a la Ruxy 82632
retete culinare - Cartofi duchesse a la Ruxy 82633

COMENTARII (28)

Rux 1

07.02.2011, 10:53

Chiar gustosi...diva, Mena

vanilla 1

07.02.2011, 14:48

nadea68 1

22.10.2013, 22:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55