CARTOFI EVANTAI

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2015 | 5998 vizualizari

 

Un deliciu la ceas de seara :)

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi potriviti ca marime
  • 350 g muschi file afumat
  • 300 g cascaval Delaco DeSenvis
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CARTOFI EVANTAI:

Curatam si spalam bine cartofii si ii crestam usor astefel incat partea de jos sa ramana intacta.

Rumenim putin muschiul file pentru un plus de aroma si taiem fasii.

Impletim frumos fasiile de muschi printre crestaturiile cartofiilor.

Asezonam cu sare, piper, cimbru si boia de ardei.

Radem cascaval deasupra.

Intr-o tava de yena punem ulei de masline si aranjam frumos cartofii in ea.

Dam la buptor pentru 50-60 minute.

Decoram si servim calzi.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui boiaua de ardei dulce cu cea iute.

2

Daca va place gustul mai picant puteti adauga ardei iute.

RETETA IN IMAGINI

CARTOFI EVANTAI-0
CARTOFI EVANTAI-1
CARTOFI EVANTAI-2
CARTOFI EVANTAI-3
CARTOFI EVANTAI-4
CARTOFI EVANTAI-5
CARTOFI EVANTAI-6
CARTOFI EVANTAI-7
CARTOFI EVANTAI-8
CARTOFI EVANTAI-9

COMENTARII (14)

mirela0911 1

24.07.2015, 14:15

Ce bine arata si sunt deliciosi!

Gicuta69 1

27.07.2015, 07:43

Deliciosi!

ROXITZA 1

02.12.2015, 21:19

Hmmm ... cu adevarat deliciosi Multumim :*

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04