Cartofi evantai la punga

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 16440 vizualizari

 

M-au apucat ''ase'' niste calduri de la temperatura incat mi-am confectionat niste evantaie comestibile......Tot am vazut pe aici evantaiele astea din cartofi si am zis sa incerc si eu,ca ce,eu nu pot?

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi rosii,cca 850 g
  • 230 g ceafa afumata
  • cca 200 g cascaval
  • condimente pentru cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai la punga:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si apoi ii crestam in feliute (a cresta nu inseamna a felia). Condimentam cartofii pe toate partile.Taiem feliute ceafa afumata, la fel si cascavalul. Impanam fiecare crestatura cu ceafa afumata si cascaval, alternand. Stropim cartofii cu putin ulei de masline si ii bagam in punga de copt. Intepam punga din loc in loc si apoi bagam tava la cuptor pentru cca 1 ora si 1/2, cu jumatate de ora inainte taiem punga ca sa se rumeneasca frumos. Ii scoatem pe farfurie si radem cascaval deasupra.

Sunt foarte satiosi.

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi evantai la punga-0
Cartofi evantai la punga-1
Cartofi evantai la punga-2
Cartofi evantai la punga-3
Cartofi evantai la punga-4
Cartofi evantai la punga-5
Cartofi evantai la punga-6
Cartofi evantai la punga-7
Cartofi evantai la punga-8
Cartofi evantai la punga-9
Cartofi evantai la punga-10

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

20.05.2014, 16:46

Tare faini! Imi plac mult!

babi5

babi5 1

29.11.2014, 06:06

doinatarcea

doinatarcea 1

07.10.2015, 14:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!