Cartofi Frantuzesti

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2012 | 9765 vizualizari

 

O reteta foarte usoara...intr-o zi cand esti prea obosit...poti prepara cartofii frantuzesti

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 500 g telemea de vaca
  • 1 ou
  • 250g smantana
  • cascaval
  • parmezan
  • unt
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Frantuzesti:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se curata de coaja,dupa care se taie rondele.Tava se unge cu unt si se aseaza rondelele de cartofi.Intr-un castron se sfarama telemeaua cu o furculita,se adauga oul,smantana si mararul.Se toarna in tava peste cartofi,iar deasupra punem alt strat de cartofi.Deasupra ungem cu putin unt,presaram cu cascaval ras si parmezan.Adaugam in cuptor timp de 30 min la foc mediu

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi Frantuzesti 141740
retete culinare - Cartofi Frantuzesti 141741
retete culinare - Cartofi Frantuzesti 141742
retete culinare - Cartofi Frantuzesti 141743

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

23.01.2012, 20:51

eu ti-am pastrat si tie dar nu ai venit sa papi

babi5 1

06.06.2013, 17:18

Bya Ralu 1

06.06.2013, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55