Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 6191 vizualizari

 

acum imi voi sustine din plin ciclu' "urat da' bun":))))cu o noua reteta cu poze de pomina:)))).cartofi frantuzesti webcam:))))).ce sa faca tante daca i-a murit aparatul? si nah..un an tre' sa tin doliu, nu pot lua altu'..nadina..credeai ca mint? ete:P

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cartofi
  • 300-400 gr. branza burduf
  • 5 oua fierte (tari)
  • 2 oua crude
  • 200gr smantana
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • cateva felii de costita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti (dezorganizati :))):

Cartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.

Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand  cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel , printre randuri.

Batem ouale crude ,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .

Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))

Daca aveti inspiratie , "decorati" frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))

Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:

-mamaaa, a ce miroase?

-A mancare !

-Da ' cum se cheama ?

-Mancare!

-AAAAA , e surpriza.

=))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (54)

gaby_duceag 1

27.05.2010, 09:44

nadina73 1

28.05.2010, 00:58

si aici se face dieta nimic nou

gaby_duceag 1

28.05.2010, 13:24

bai .pt tine scriu cu litere mari:)) NU MAI AM APARAT! ))-s-a stricat . am facut azi o ciorbita de lobodaaa... o trag pe webcam?) nu ..nu se vede culoarea cum trebuie ..la anu' vin cu poze)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu branza si rosii