Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 7443 vizualizari

 

Acesti cartofi gratinati sunt deliciosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi,
  • 300 gr branza,
  • 100 gr cascaval,
  • 250 gr smantana,
  • 7 oua,
  • sare,
  • piper,
  • cateva felii de kaizer.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână:

Cartofii i-am fiert separat, i-au curatat si i-am taiat felii.

Am fiert si 5 din cele 7 oua, le-am curatat si le-am feliat.

Am uns o tava cu putin ulei, apoi am asezat un strat de cartofi si unul de oua.

Am adaugat branza rasa, apoi inca un strat de cartofi si feliute de kaizer.

Am amestecat cele 2 oua bine, am adaugat peste ele sare, putin piper alb si smantana. Am turnat compozitia omogena in tava, iar la final am pus cascavalul ras.

Am lasat in cuptor o jumatate de ora la foc mediu. De obicei ii las mai mult dar acum cartofii erau deja fierti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Soufflé de legume