Cartofi gratinati cu kaizer

de ArianaBala in Porc, 2 Oct 2015 | 9444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi maricei
  • 3 oua
  • 100g cascaval
  • 200g kaizer
  • 1 lingura de iaurt grecesc cu 10% grasime
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaizer:

  • Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
  • Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
  • Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper, iar la final adaugam si 3/4 din cascaval.
  • Ungem o tava cu putin ulei si incepem sa adaugam ingredientele: un rand de kaizer, altul de cartofi, adaugam 1/4 din cascaval, apoi iar kaizer, cartofii ramasi, si la final turnam amestecul din bol peste cartofi.
  • Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pt. aproximativ 35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu kaizer afumat si branza la cuptor