Cartofi gratinati la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 9076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5Kg cartofi,
  • 4cabanosi,
  • 3oua,
  • 500gr branza telemea vaca,
  • 200gr cascaval,
  • vegeta,
  • sare,
  • margarina
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • smantana 2-3 lingurite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in el un rand de cartofi.unul de cabanos apoi de branza si apoi inca unul de cartofi.La sfarsit se pune cascavalul ras,cateva cubulete de margarina si 2-3 lingurite de smantana.Se da la cuptor 20-30 min,pana se rumeneste compozitia

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi gratinati la cuptor-0
Cartofi gratinati la cuptor-1
Cartofi gratinati la cuptor-2
Cartofi gratinati la cuptor-3
Cartofi gratinati la cuptor-4
Cartofi gratinati la cuptor-5

COMENTARII (4)

ela 1

09.01.2010, 12:14

ANCA,in loc de vegeta,punem o branza mai sarata altfel nu are gust deloc

nadina73 1

19.08.2010, 23:53

vreau o portie mare

babi5 1

20.06.2013, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41