Cartofi in crusta de mustar

de Anamaria Cook in Mancaruri de post, 1 Apr 2012 | 3198 vizualizari

 

Zilele trecute aveam pofta de cartofi dar vroiam ceva nou, ceva ce nu mai incercasem pana acum apoi am dat peste aceasta reteta am incercat-o si nu ma dezamagit. Sunt pur si simplu deliciosi, pufosi si aromati.

 

INGREDIENTE

  •  2-3 cartofi
  •  3 linguri de mustar
  •  patrunjel
  •  2 catei usturoi
  •  3 linguri ulei
  •  sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii sunt indeajuns de fierti cat sa intre furculita in ei se iau de pe foc.

Intr-un bol incapator amestecati mustarul, patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, uleiul si un praf de sare si piper.

Cand cartofii s-au fiert scurgeti apa si puneti-i peste crema de mustar, amestecati usor sa nu rupeti cartofii. Apoi puneti-i pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si dati-i la cuptor la foc mediu.

Lasati cartofii la cuptor pentru 15-20 de minute sau pana se formeaza o crusta aurie.

POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155344
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155345
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155346
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155347
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155348
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155349
retete culinare - Cartofi in crusta de mustar 155350

COMENTARII (13)

iri_iri 1

02.04.2012, 05:48

mamaieelena 1

02.04.2012, 09:50

deliciosi

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:26

cred ca sunt f buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59