Cartofi in crusta de mustar

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Aug 2013 | 5066 vizualizari

 

reteta preluata de la Caroline. Foarte bun rezultatul! ;) Multumesc,Caroline...

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 5 linguri de ulei
  • sare, piper, busuioc uscat, rozmarin uscat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Cureti cartofii, ii speli si ii tai cubulete.

Se pun la fiert in apa rece cu sare. Se fierb pentru cca 15 minute, apoi ii scurgem de apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca.

Mustarul se pune intr-un castronel, se amesteca cu o lingura de lemn si se incorporeaza intreaga cantitate de ulei.

Se condimenteaza si apoi se trec cartofii raciti prin acest sos de mustar. Amestecam cu grija sa nu zdrobim bucatile de cartofi.

Ungem cu margarina o forma termorezistenta (eu am folosit o tava de cuptor) si asezam cartofii in tava. Deasupra mai presaram verdeturi uscate.

Dam tava la cuptor pentru cca 30 min la temperatura mare pana cand devin rumeni la suprafata.

Sunt deliciosi, pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:54

Lia_ 1

23.08.2013, 23:30

Facut, halit, recunosc ca sunt o amintire memorabila

vezi ca ti-am pus si poza lor pe perete

babi5 1

30.08.2013, 18:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi unguresti