Cartofi in straturi

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 30 Oct 2010 | 3644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi
  • 2 carnati
  • 2 oua fierte
  • 1 ou crud
  • 100 g cascaval
  • 100 g smantana
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi:

Cartofii se fierb in coaja,apoi se decojesc si se taie felii potrivit de groase.Carnatul se taie felii si se rumeneste in 2 linguri de ulei.Ouale fierte se taie felii.O tava(eu am folosit una de chec)se unge cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.Se aseaza un rand de cartofi,se condimenteaza si peste se rade putin cascaval.Peste cascaval se pun carnatii intr-un strat,apoi un strat de cartofi,cascaval,felii de oua,cartofi.Un ou se bate cu o lingura de apa,se sareaza si se pipereaza si se amesteca cu smantana.Acest amestec se toarna peste cartofi,uniform.Se rade multttt cscava si se da tava la cuptor pana se rumeneste cascavalul(45 min aprox).Noi am servit cu smantana si gogosari in otet!

 

 

TIPS-URI

1

se servesc calzi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi in straturi 59355
retete culinare - Cartofi in straturi 59356
retete culinare - Cartofi in straturi 59357
retete culinare - Cartofi in straturi 59358
retete culinare - Cartofi in straturi 59359
retete culinare - Cartofi in straturi 59360
retete culinare - Cartofi in straturi 59361
retete culinare - Cartofi in straturi 59362
retete culinare - Cartofi in straturi 59363
retete culinare - Cartofi in straturi 59364
retete culinare - Cartofi in straturi 59365
retete culinare - Cartofi in straturi 59366

COMENTARII (12)

Laly 1

31.10.2010, 00:28

Ina noi suntem fete paroliste si lasam tacamurile in urma noastra

nadina73 1

31.10.2010, 21:11

super buni5f

babi5 1

06.10.2013, 16:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: